• Header 1600x500

Seriespel 2018

Nu är alla matcher spelade..
Stort grattis till:  Linköping GK i Serie1 och Landeryd lag 2 i Serie 2 

Avslutningstävling kommer att gå på Vreta GK 6/10 med shotgunstart. Då delar vi även ut vandringspokalerna i Serie1 och Serie2.
 
I år är vi tio klubbar med i seriespelet.  Antal lag i Serie1 = åtta st.  Antal lag i Serie2 = elva st.
 
Uppdateras kontinuerligt efterhand Märit får reda på resultat samt datumändringar  
__________________

Träningshelg 19-20/5
Detta blev en succe för de spelare som var där, jag har bara hört positiv respons, från spelare och pron. Tyvärr var det bara 59 spelare anmälda, jag räknade med max antal 160 spelare. Får se vad vi hittar på till nästa år - inte kul med stort underskott pengamässigt

Träningshelg (en dag per spelare) på Landeryd anordnas för alla som spelar seriespel. Datum 19-20/5. Ett mycket bra erbjudande spelaren betalar 200:- och får träning samt lunch och kaffe, kaka på em och inte minst den sociala aspekten - lära känna nya seriespelare. Hör med er lagledare hur de vill ni ska anmäla er.

Sgf Logo
Logoblueyellow
Facebook Logo

Östergötlands Golfförbund omfattar idag 20 golfklubbar med över 40.000 golfare. Distriktsförbundet har som huvuduppgift att verka för och på uppdrag av medlemsklubbarna. Vår vision är att vara den samlade kraften för klubbarna i Östergötland och aktivt utveckla golfens möjligheter för alla. Östergötlands Golfförbund ska verka på de anslutna klubbarnas uppdrag och önskemål samt utveckla golfen i Östergötland enligt Svenska Golfförbundets riktlinjer. Vi jobbar också för att vara det framträdande distriktet i Sverige när det gäller miljöarbete.

© 2020 Östergötlands Golfförbund         Ansvarig utgivare: Staffan Johansson