• Header 1600x500

Paragolf (handigolf)

I samarbete med SISU Idrottsböcker har Svenska Golfförbundet tagit fram utbildningsmaterialet Handigolf – se möjligheter bestående av bok och tillhörande webbsida med filmer samt en studiehandledning.

Sedan 2017 erbjuder SGF:s paragolfgrupp klubbesök för dem som vill starta eller utveckla redan befintlig paragolfverksamhet. Vi hjälper till att skräddarsy verksamheten efter era behov! Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.om ni vill ha ett besök, se kontaktinfo längst ned. 

Läs mer och beställ utbildningsmaterialet för paragolf

Det här är paragolf


Karl-Erik Jonsson
Telefon: 070-230 88 95
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sgf Logo
Logoblueyellow
Facebook Logo

Östergötlands Golfförbund omfattar idag 19 golfklubbar med över 30.000 golfare. Distriktsförbundet har som huvuduppgift att verka för och på uppdrag av medlemsklubbarna. Vår vision är att vara den samlade kraften för klubbarna i Östergötland och aktivt utveckla golfens möjligheter för alla. Östergötlands Golfförbund ska verka på de anslutna klubbarnas uppdrag och önskemål samt utveckla golfen i Östergötland enligt Svenska Golfförbundets riktlinjer. Vi jobbar också för att vara det framträdande distriktet i Sverige när det gäller miljöarbete.

© 2022 Östergötlands Golfförbund         Ansvarig utgivare: Björn Gustafsson